fbpx

ARQUITECTES

Col·labora amb INKUB i construeix els teus projectes amb el nostre sistema constructiu

Col·laboracions amb Arquitectes

 

Inkub és més que una constructora, és un equip implicat en millorar el planeta en el qual vivim, i ho fem amb allò que més ens agrada, construint cases de fusta, sanes,  eficients i respectuoses amb el medi ambient.

Sabem que aquesta lluita no la podem guanyar sols, és per aquest motiu que també col·laborem amb arquitectes externs, oferint la possibilitat de construir els seus projectes amb el nostre sistema constructiu, acompanyat d’un assessorament tècnic per l’execució del projecte i el servei del càlcul estructural.

Quins serveis oferim?

Assessorament tècnic

Durant el desenvolupament del projecte t’ajudarem a resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir a més de proporcionar-te tota la informació i documentació necessària per dur-lo a terme.

Càlcul estructural

Ningú coneix millor que nosaltres les estructures que fabriquem, per això oferim aquest servei per tal de garantir la qualitat i seguretat de les estructures que es construiran.

Estructura

Murs i forjats de fusta d’altes prestacions tèrmiques i estructurals fabricats a Les Borges Blanques de forma artesanal. Si vols saber més informació dels nostres murs i forjats, t’ho expliquem tot en detall en aquesta pàgina.

Coberta

Solem construir els projectes amb coberta plana amb graves o inclinada amb teules. També podem adaptar-nos a qualsevol disseny i tipus de coberta, com per exemple coberta enjardinada o vegetal. 

Quan fem la coberta, també ens n’encarreguem de la instal·lació dels cobre murs.

Fusteries

A Inkub solem treballar amb fusteries Kommerling amb certificació Passivhaus, són fusteries fabricades amb PVC Greenline® i permeten una gran personalització. En cas de voler fusteries d’un altre material, també podem oferir diverses solucions per adaptar-nos al projecte mantenint els estandards d’eficiència energètica.

Revestiment de la Façana

El sistema de revestiment que solem utilitzar a Inkub es el SATE amb llana de roca, ja que te una alta personalització i garanteix al màxim la protecció de l’estructura de fusta. També disposem d’altres acabats per revestir la façana, com per exemple la fusta termo tractada o la pedra.

Tots aquests serveis engloben tota la construcció de la casa acabada per fora, és a dir tot “l’embolcall”. Ens n’encarreguem de totes aquestes partides per tal de garantir la correcta instal·lació dels murs i forjats i la seva protecció envers les condicions climatològiques, d’aquesta manera assegurem mantenir els nostres estandards de qualitat.

Ets arquitecte, comparteixes els mateixos valors que Inkub i vols construir els teus projectes amb el nostre sistema constructiu?

Contacta’ns a través del següent formulari.

SUMA’T A LA REVOLUCIÓ!