fbpx

AVANTATGES DE LES NOSTRES CASES DE FUSTA

28/febr./2022 | Bioconstrucció | 0 comments

CASES SANES, EFICIENTS I SOSTENIBLES

A Inkub fem cases revolucionant el sector de la construcció i empoderant els nostres clients perquè puguin gaudir de l’experiència. Perquè sabem que construir la teva llar és una de les inversions més importants de la teva vida.

En aquest post compartim amb tú sis avantatges de les nostres cases de fusta Inkub en comparació amb altres models constructius. 

1.

Eficiència energètica i estalvi econòmic

Escollir una casa eficient és fer una aposta segura, no només contribuiràs a reduir les teves emissions de CO₂, sinó que obtindràs un estalvi econòmic molt gran. Gràcies als nostres murs de fusta aconseguim cases amb unes altes prestacions tèrmiques, que combinats amb els sistemes de ventilació, climatització, ACS i d’energies renovables que hi instal·lem, fan que el consum energètic de les nostres cases sigui mínim.

2.

Compromeses en la lluita pel canvi climàtic

“No podem resoldre els nostres problemes amb el mateix pensament que quan els vam crear.” – Albert Einstein
Tots hem sentit alguna vegada aquesta frase i a Inkub hem decidit aplicar-la. Cada casa està dissenyada per tal de minimitzar el seu impacte mediambiental i reduir al màxim les emissions de CO₂. No poder fer que generin zero emissions, però per compensar-ho, realitzem una plantada d’arbres per cada casa Inkub, per no només compensar aquestes emissions que no podem evitar, sinó per absorbir més CO₂ del que genera la casa.

3.

Un nou sistema constructiu

Després d’analitzar els diferents sistemes d’estructures de fusta, ens vam adonar que aquests disposaven de molt marge de millora. Les ganes de millorar dia rere dia, ens van portar a desenvolupar la nostra pròpia fórmula de construcció. Hem aconseguit un sistema de murs no només molt més òptim a les intempèries climatològiques, sinó que també ens ajuda a conformar una estructura molt més resistent i duradera. Tot això reduint de forma molt considerable la petjada ecològica de les nostres cases.

4.

Terminis d’entrega més ràpids

Prefabricar els nostres murs ens permet optimitzar al màxim els terminis d’entrega. Mentre es prepara el terreny i es fa la fonamentació, els murs es van construint a la vegada en el nostre taller de Les Borges Blanques. Un cop els nostres fusters són al terreny, en pocs dies som capaços de muntar l’estructura de tota la casa.

5.

Confort al llarg de l’any

El nostre sistema constructiu assegura una temperatura de confort al llarg de tot l’any. A l’hivern, l’ús de la calefacció serà pràcticament nul, mentre que a l’estiu, l’ús de l’aire condicionat serà necessari en moments molt puntuals.
Segons les valoracions dels nostres clients, dins les nostres cases es respira un ambient diferent, més càlid i amb un aire més saludable.

6.

Màxima personalització per part dels clients

El nostre sistema constructiu no ens limita en personalitzar al màxim la teva casa tant a nivell estructural com d’acabats. Sempre tenim en compte les preferències de cada client, el qual pot escollir els diferents acabats, com serien els paviments, cuina, banys, etc. Disposem d’una àmplia varietat d’acabats, els quals són els que solem utilitzar en els nostres projectes, tot i que també oferim la possibilitat d’escollir-ne d’altres que no estan dins el nostre catàleg. No ens posem límits, volem construir la casa dels teus somnis.

t’AGRADA APRENDRE?

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER!

QUÈ T’HA SEMBLAT AQUESTA ENTRADA? T’HA SORGIT ALGUNA PREGUNTA?

0 Comments

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *