fbpx

“No s’escoltava ni el més lleuger cant dels ocells. Jo estava esglaiada, aterrada. Què és el que està fent l’home del nostre perfecte i bonic món?”

RACHEL CARSON

LA CASA

CARSON

Rachel Carson (1907-1964)

Fundadora del moviment ecologista.

Biòloga marina i autora del llibre ‘’Primavera silenciosa’’, que va tenir una enorme influència, proporcionant unitat i força al que fins llavors era una consciència incipient i dispersa, ajudant a que es cristal·litzés el moviment ecologista. Gràcies a aquesta obra es crearia, anys més tard, l’Agència de Protecció Ambiental dels Estats Units i es prohibiria l’ús del polèmic pesticida DDT, altament perjudicial per la vida silvestre.

“No s’escoltava ni el més lleuger so del cant dels ocells. Jo estava esglaiada, aterrada. Qué és el que està fent l’home del nostre perfecte i bonic món?” Aquestes paraules, escrites per Carson ja fa seixanta anys, segueixen sent vàlides avui en dia.

A Europa, els edificis generen el 36% de les emissions i el 40% del consum total d’energia, a INKUB creiem que això ha de canviar i la casa CARSON és la nostra aposta.

La seva cimentació, mitjançant pilots helicoidals d’acer, ens permet reduir al màxim l’impacte ambiental de la cimentació de la casa, a més d’accelerar el procés constructiu d’aquesta.

Els murs de fusta es construeixen artesanalment a Les Borges Blanques, fet que ens permet cuidar al detall cada casa, alleugerar els terminis d’entrega i evitar que les intempèries climatològiques afectin l’estructura, minimitzant també la petjada negativa del transport. La fusta que utilitzem s’extreu de boscos de producció sostenible, fet que fa que l’impacte ambiental de les nostres cases sigui mínim.

A més, gràcies a l’aïllament de viruta de fusta que porta a dins el mur, assegura evitar l’aparició de ponts tèrmics i de millorar al màxim l’eficiència energètica de la casa. Tenim en compte tots els acabats de la casa, que a més de ser alternatives sostenibles, asseguren el bon funcionament d’aquesta i que aquesta sigui resistent, tant a les intempèries climatològiques com al pas del temps.

La distribució que presenta el model de casa CARSON ens fa sentir en tot moment en contacte amb la natura, presentant un espai central obert i comunicat amb l’exterior. La racionalització de l’espai juntament amb una distribució pensada i completa, converteix els 86m2 de la casa CARSON en un espai acollidor que cobreix amb comoditat totes les necessitats de casa teva.

PLANTA CARSON

CASA CARSON

ACABATS

EXTERIORS

CIMENTACIÓ: Pilots helicoidals d’acer mitjançant el sistema Techno-Pieux. Aquest sistema ens permet reduir al màxim l’impacte de la fonamentació en el terreny on es construirà la casa.

REVESTIMENT FAÇANES:  Per l’acabat exterior utilitzem el sistema SATE (Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior) el qual ens permet millorar l’eficiència energètica de la casa i a la vegada protegeix els murs de fusta de les intempèries climatològiques amb acabats de resina de silicona. L’avantatge d’aquest sistema és que el client pot escollir el color que més li agradi dins de la nostra gamma.

TANCAMENTS: Els tancaments són amb PVC Kommerling amb doble vidre baix emissiu. Aquest tipus de tancaments no requereixen de manteniment i el doble vidre ens proporciona un millor rendiment tèrmic de la casa, millorant així la seva eficiència. Es pot escollir el color de l’acabat dins de la nostra gamma.

PORTICONS: Correders d’alumini en tots els tancaments de PVC.

COBERTA: Coberta plana amb grava segons disseny de la casa.

INTERIORS

PAVIMENTS:
– Porcellànic de 60 x 60 cm en bany i traster segons gamma d’acabats.
– Parquet sintètic classe AC4 en la resta de la casa segons gamma d’acabats.

PORTES INTERIORS: DM lacades en blanc.

PARETS:
– Aplacat de fusta DM lacat en zona central cuina-menjador.
– Acabat pintat blanc en la resta de la casa.

CEL RAS: Placa de guix acabat pintat en blanc.

CUINA:
– Armaris: post format a quatre cares segons gamma d’acabats, estructura hidròfuga, guies d’extracció total, calaixos amorteïts i tirador encastat a cantell.
– Sòcol d’alumini.
– Sobre de Silestone grup 1 de 2 cm.
– Pica d’acer inoxidable de 45 cm enrasada per sota.
– Aixeta monocomandament.
– Electrodomèstics marca Bosch: campana extractora decorativa i amb recirculació, placa inducció, microones, forn i rentavaixelles.

BANY:
– Parets: revestiment porcellànic de 60×30 cm. Model segons gamma d’acabats.
– Inodor marca Roca, model The Gap.
– Plat de dutxa marca Roca model, Neo Daikiri.
– Moble suspès amb dos calaixos amorteïts i mirall retroil·luminat mitjançant LED.
– Aixetes monocomandament en bany i dutxa.
– Mampares: estructura cromada i vidre fix de 4 mm.

INSTAL·LACIONS

SANEJAMENT: Instal·lació completa separativa (aigües pluvials / aigües residuals) en la totalitat de la casa fins a límit de la parcel·la, màxim 10 metres. Segons les necessitats del client, l’aigua pluvial es podria aprofitar per regar el jardí o utilitzar en la cisterna de l’inodor.

FONTANERIA: Instal·lació completa en la totalitat de la casa fins a arqueta comptador, màxim 10 metres.

ELECTRICITAT: Instal·lació completa en la totalitat de la casa fins a quadre comptador, màxim 10 metres. Inclou butlletins de legalització, segellats per un instal·lador autoritzat.

IL·LUMINACIÓ:

– Ulls de bou orientables LED de baix consum en el menjador, habitacions, banys, passadissos i zones de pas.
– Interruptors i endolls marca Niessen model Zenit acabat blanc.

TELECOMUNICACIONS: Preses de xarxa i TV en menjador.

AIGUA CALENTA SANITÀRIA (ACS): Equip de producció d’ACS format per bomba de calor d’aerotèrmia, aquest és un sistema d’energia renovable que aprofita l’energia que es troba en l’aire per produir ACS.

CLIMATITZACIÓ: Aire condicionat / bomba de calor d’alta eficiència (classe A++) i sistema d’emissió per conductes amb reixes d’impulsió i admissió. Control de temperatura zona dia/ zona nit.

INSTAL·LACIONS EXTRES

FOTOVOLTAICA: Instal·lació completa formada per 6 panells fotovoltaics. Inclou projecte i legalització amb departament d’indústria.

VISITA LA NOSTRA PÀGINA D’ACABATS PER VEURE’LS EN MÉS DETALL!

t’AGRADA APRENDRE?

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER!

BUSQUEM CLIENTS INCONFORMISTES I REVOLUCIONARIS!

VULL SEGUIR APRENENT

QUÈ T’HA SEMBLAT AQUESTA ENTRADA? T’HA SORGIT ALGUNA PREGUNTA?

0 Comments

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *