fbpx

“No es pot passar un sol dia sense tenir un impacte en el món que ens envolta. El que fem marca la diferència, i hem de decidir quin tipus de diferència volem marcar.”

Jane Goodall

LA CASA

GOODALL

Jane Goodall (1934)

Antropòloga, primatòloga, etòloga, professora d’universitat, escriptora i ambientalista

Amb només 26 anys, va viatjar des d’Anglaterra al que coneixem avui en dia com Tanzània, per endinsar-se a l’encara poc conegut món dels ximpanzés. Equipada amb poc més que una llibreta, uns binoculars i la seva fascinació per la vida salvatge, les seves investigacions van revolucionar la comunitat científica i van meravellar el món sencer.

El que havia de ser un estudi de no més de 6 mesos, s’ha convertit amb una de les investigacions de camp més prolongades sobre els animals en llibertat amb més de 60 anys investigant.

Goodall segueix treballant incansablement en la protecció dels ecosistemes, la biodiversitat, l’educació ambiental i la sostenibilitat, entenent que tot està interconnectat: naturalesa, animals i humans, i que tot el que afecta uns també afecta els altres.

Des d’INKUB, volem revolucionar el sector en el qual treballem. Creiem que els nostres actes tenen la força per millorar i canviar el món, apostan per un sistema constructiu més respectuós amb el mediambient.

El model constructiu i l’oferta i demanda no ha tingut en compte les necessitats de les generacions futures, fins ara. A Europa, els edificis generen el 36% de les emissions i el 40% del consum total d’energia, a INKUB creiem que això ha de canviar.

Els murs de fusta es construeixen artesanalment a Les Borges Blanques, fet que ens permet cuidar al detall cada casa, alleugerar els terminis d’entrega i evitar que les intempèries climatològiques afectin l’estructura, minimitzant també la petjada negativa del transport. La fusta que utilitzem s’extreu de boscos de producció sostenible, fet que fa que l’impacte ambiental de les nostres cases sigui mínim.

Més a més, gràcies a l’aïllament de viruta de fusta que porta a dins el mur, assegura evitar l’aparició de ponts tèrmics i de millorar al màxim l’eficiència energètica de la casa. Tenim en compte tots els acabats de la casa, que a més de ser alternatives sostenibles, asseguren el bon funcionament d’aquesta i que aquesta sigui resistent, tant a les intempèries climatològiques com al pas del temps.

“No es pot passar un sol dia sense tenir un impacte en el món que ens envolta. El que fem marca la diferència, i hem de decidir quin tipus de diferència volem marcar.” – Jane Goodall.

PLANTA GOODALL

CASA CARSON

ACABATS

EXTERIORS

CIMENTACIÓ: Mitjançant llosa de formigó armat.

REVESTIMENT FAÇANES:  Per l’acabat exterior utilitzem el sistema SATE (Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior) el qual ens permet millorar l’eficiència energètica de la casa i a la vegada protegeix els murs de fusta de les intempèries climatològiques amb acabats de resina de silicona. L’avantatge d’aquest sistema és que el client pot escollir el color que més li agradi dins de la nostra gamma.

TANCAMENTS: PVC Kommerling amb doble vidre baix emissiu. Color a escollir segons gamma.

PORTA ACCÉS: PVC Kommerling del mateix color que els tancaments. Inclou pany de seguretat de tres punts.

COBERTA: Plana amb grava segons disseny de la casa.

INSTAL·LACIONS EXTERIORS:
– Il·luminació en el perímetre de la casa segons distribució estàndard.
– Dos endolls estancs en façana.
– Dos preses d’aigua en façana.
– Antena TV en la coberta.
– Porter automàtic.

TERRASSA PORXADA
– Coberta de la terrassa acabada amb fusta.
– Il·luminació integrada en coberta.
-Paviment porcellànic sobre solera de formigó.

COBERT VEHICLES:
– Cobert format per estructura metàl·lica, tancament superior de panell, cel ras inferior i paret lateral.
– Il·luminació integrada en cel ras.
– Paviment de formigó lliscat.

INTERIORS

PAVIMENTS:
– Porcellànic de 60 x 60 cm en banys, rentador i traster, segons gamma d’acabats.
– Parquet sintètic classe AC4 en la resta de la casa, segons gamma d’acabats.

PORTES INTERIORS: DM lacades en blanc.

PARETS: Acabat pintat blanc.

CEL RAS: Placa de guix acabat pintat en blanc.

CUINA:
– Armaris: post format a quatre cares segons gamma d’acabats, estructura hidròfuga, guies extracció total, calaixos amorteïts i tirador encastat a cantell.
– Sòcol d’alumini.
– Sobre de Silestone grup 1 de 2 cm.
– Pica d’acer inoxidable de 50 cm enrasada per sota.
– Aixeta monocomandament.
– Electrodomèstics marca Bosch: campana extractora decorativa i amb recirculació, placa inducció, microones, forn i rentavaixelles.

BANY:
– Parets: revestiment porcellànic de 60×30 cm. Model segons gamma d’acabats.
– Inodor marca Roca, model The Gap.
– Plat de dutxa de resina enrassat.
– Moble suspès amb dos calaixos amorteïts i mirall retroil·luminat mitjançant LED.
– Aixetes monocomandament en bany i dutxa.
– Mampares: estructura cromada i vidre fix de 4 mm.

INSTAL·LACIONS

SANEJAMENT: Instal·lació completa separativa (aigües pluvials / aigües residuals) en la totalitat de la casa fins a límit de la parcel·la, màxim 10 metres. Segons les necessitats del client, l’aigua pluvial es podria aprofitar per regar el jardí o utilitzar en la cisterna de l’inodor.

FONTANERIA: Instal·lació completa en la totalitat de la casa fins a arqueta comptador, màxim 10 metres.

ELECTRICITAT: Instal·lació complerta en la totalitat de la casa fins a quadre comptador, màxim 10 metres. Inclou butlletins de legalització segellats per un instal·lador autoritzat.

IL·LUMINACIÓ:
– Ulls de bou orientables LED en la totalitat de la casa.
– Downlights LED en cuina, rentador i traster.
– Interruptors i endolls marca Niessen, model Zenit acabat blanc.

TELECOMUNICACIONS: Preses de TV en menjador i habitació principal i xarxa en menjador amb repetidor wifi.

AIGUA CALENTA SANITÀRIA (ACS): Equip de producció d’ACS format per bomba de calor (aerotèrmia), aquest és un sistema d’energia renovable que aprofita l’energia que es troba en l’aire per produir ACS.

CLIMATITZACIÓ: Aire condicionat / bomba de calor Inverter d’alta eficiència (classe A++) i sistema d’emissió per conductes amb reixes d’impulsió i admissió. Control temperatura zona dia/zona nit.

INSTAL·LACIONS EXTRES

FOTOVOLTAICA: Instal·lació completa formada per 6 panells fotovoltaics. Inclou projecte i legalització amb Departament d’Indústria.

VENTILACIÓ: Sistema de ventilació format per recuperador de calor i sistema d’admissió i extracció per conductes.

VISITA LA NOSTRA PÀGINA D’ACABATS PER VEURE’LS EN MÉS DETALL!

t’AGRADA APRENDRE?

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER!

QUÈ T’HA SEMBLAT AQUESTA ENTRADA? T’HA SORGIT ALGUNA PREGUNTA?

0 Comments

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *