fbpx

“Està en les mans de la humanitat fer que el desenvolupament sigui sostenible per assegurar que satisfaci les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les futures generacions en satisfer les pròpies”.

GRO HARLEM BRUNDTLAND

LA CASA

HARLEM

Gro Harlem Brundtland (1939 -)

Impulsora del concepte ‘Desenvolupament Sostenible’.

Gro Harlem Brundtland va ser directora general de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) DE 1998 A 2003, i el 2007 fou nomenada Enviada Especial de les Nacions Unides pel Canvi Climàtic.

La primera vegada a la història de la humanitat que es va abordar el concepte de Desenvolupament Sostenible, va ser en l’informe de la comissió Brundtland:

Està en les mans de la humanitat fer que el desenvolupament sigui sostenible per assegurar que satisfaci les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les futures generacions en satisfer les pròpies”.

L’informe és una constant crítica al model econòmic internacional, a l’estil de vida de les persones en la lògica de l’oferta i la demanda, pel que fa a la capacitat d’un consum desmesurat de productes per satisfer les seves necessitats, les quals moltes vegades no són de primera necessitat.

Des d’INKUB, volem revolucionar el sector en el qual treballem. No creiem que hi pugui haver futur si seguim amb les mateixes males praxis que ens han dut al punt en el qual estem ara. Vivim en un planeta amb recursos finits mentre la densitat de població no deixa de créixer i els nostres hàbits de consum segueixen aparentant que els recursos del planeta són infinits.

El model constructiu i l’oferta i demanda no ha tingut en compte les necessitats de les generacions futures, fins ara. A Europa, els edificis generen el 36% de les emissions i el 40% del consum total d’energia, a INKUB creiem que això ha de canviar i la casa HARLEM està dissenyada per ser part del canvi.

Els murs de fusta es construeixen artesanalment a Les Borges Blanques, fet que ens permet cuidar al detall cada casa, alleugerar els terminis d’entrega i evitar que les intempèries climatològiques afectin l’estructura, minimitzant també la petjada negativa del transport. La fusta que utilitzem s’extreu de boscos de producció sostenible, fet que fa que l’impacte ambiental de les nostres cases sigui mínim.

Més a més, gràcies a l’aïllament de viruta de fusta que porta a dins el mur, assegura evitar l’aparició de ponts tèrmics i de millorar al màxim l’eficiència energètica de la casa. Tenim en compte tots els acabats de la casa, que a més de ser alternatives sostenibles, asseguren el bon funcionament d’aquesta i que aquesta sigui resistent, tant a les intempèries climatològiques com al pas del temps.

PLANTA HARLEM

ACABATS

EXTERIORS

CIMENTACIÓ: Mitjançant llosa de formigó armat.

REVESTIMENT FAÇANES:  Per l’acabat exterior utilitzem el sistema SATE (Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior) el qual ens permet millorar l’eficiència energètica de la casa i a la vegada protegeix els murs de fusta de les intempèries climatològiques amb acabats de resina de silicona. L’avantatge d’aquest sistema és que el client pot escollir el color que més li agradi dins de la nostra gamma.

TANCAMENTS: PVC Kommerling amb doble vidre baix emissiu. Color a escollir segons gamma.

PORTA ACCÉS: PVC Kommerling del mateix color que els tancaments. Inclou pany de seguretat de tres punts.

COBERTA: Plana amb grava segons disseny de la casa.

INSTAL·LACIONS EXTERIORS:
– Il·luminació en el perímetre de la casa segons distribució estàndard.
– Dos endolls estancs en façana.
– Dos preses d’aigua en façana.
– Antena TV en la coberta.
– Porter automàtic.

TERRASSA PORXADA
– Coberta de la terrassa acabada amb fusta.
– Il·luminació integrada en coberta.
-Paviment porcellànic sobre solera de formigó.

INTERIORS

PAVIMENTS:
– Porcellànic de 60 x 60 cm en banys, rentador i traster, segons gamma d’acabats.
– Parquet sintètic classe AC4 en la resta de la casa, segons gamma d’acabats.

PORTES INTERIORS: DM lacades en blanc.

PARETS: Acabat pintat blanc.

CEL RAS: Placa de guix acabat pintat en blanc.

CUINA:
– Armaris: post format a quatre cares segons gamma d’acabats, estructura hidròfuga, guies extracció total, calaixos amorteïts i tirador encastat a cantell.
– Sòcol d’alumini.
– Sobre de Silestone grup 1 de 2 cm.
– Pica d’acer inoxidable de 50 cm enrasada per sota.
– Aixeta monocomandament.
– Electrodomèstics marca Bosch: campana extractora decorativa i amb recirculació, placa inducció, microones, forn i rentavaixelles.

BANY:
– Parets: revestiment porcellànic de 60×30 cm. Model segons gamma d’acabats.
– Inodor marca Roca, model The Gap.
– Plat de dutxa de resina enrassat.
– Moble suspès amb dos calaixos amorteïts i mirall retroil·luminat mitjançant LED.
– Aixetes monocomandament en bany i dutxa.
– Mampares: estructura cromada i vidre fix de 4 mm.

INSTAL·LACIONS

SANEJAMENT: Instal·lació completa separativa (aigües pluvials / aigües residuals) en la totalitat de la casa fins a límit de la parcel·la, màxim 10 metres. Segons les necessitats del client, l’aigua pluvial es podria aprofitar per regar el jardí o utilitzar en la cisterna de l’inodor.

FONTANERIA: Instal·lació completa en la totalitat de la casa fins a arqueta comptador, màxim 10 metres.

ELECTRICITAT: Instal·lació complerta en la totalitat de la casa fins a quadre comptador, màxim 10 metres. Inclou butlletins de legalització segellats per un instal·lador autoritzat.

IL·LUMINACIÓ:
– Ulls de bou orientables LED en la totalitat de la casa.
– Downlights LED en cuina, rentador i traster.
– Interruptors i endolls marca Niessen, model Zenit acabat blanc.

TELECOMUNICACIONS: Preses de TV en menjador i habitació principal i xarxa en menjador amb repetidor wifi.

AIGUA CALENTA SANITÀRIA (ACS): Equip de producció d’ACS format per bomba de calor (aerotèrmia), aquest és un sistema d’energia renovable que aprofita l’energia que es troba en l’aire per produir ACS.

CLIMATITZACIÓ: Aire condicionat / bomba de calor Inverter d’alta eficiència (classe A++) i sistema d’emissió per conductes amb reixes d’impulsió i admissió. Control temperatura zona dia/zona nit.

INSTAL·LACIONS EXTRES

FOTOVOLTAICA: Instal·lació completa formada per 6 panells fotovoltaics. Inclou projecte i legalització amb Departament d’Indústria.

VENTILACIÓ: Sistema de ventilació format per recuperador de calor i sistema d’admissió i extracció per conductes.

VISITA LA NOSTRA PÀGINA D’ACABATS PER VEURE’LS EN MÉS DETALL!

t’AGRADA APRENDRE?

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER!

QUÈ T’HA SEMBLAT AQUESTA ENTRADA? T’HA SORGIT ALGUNA PREGUNTA?

0 Comments

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *