fbpx

“A mesura que centrem les nostres energies en la lluita contra el canvi climàtic, hem de tenir cura de no descuidar la capa d’ozó i estar alerta de l’amenaça que suposa l’ús il·legal de gasos que esgoten l’ozó”.

António Guterres

LA CASA

SOLOMON

Susan Solomon (1956 – )

Química atmosfèrica.

Susan Solomon va contribuir amb només vint-i-tres anys, a identificar i entendre les causes de la pèrdua d’ozó sobre l’Atlàntida i la variabilitat d’aquest gas en l’atmosfera. La seva feina va demostrar com la ciència bàsica pot influir positivament en les decisions polítiques i contribuir a la conscienciació social. Va contribuir a reforçar el Protocol de Montreal, l’objectiu del qual era frenar l’ús dels gasos clorofluorcarbonats CFCs, gasos utilitzats com a refrigerants o en aerosòls –que destrueixen la capa d’ozó.

“A mesura que centrem les nostres energies en la lluita contra el canvi climàtic, hem de tenir cura de no descuidar la capa d’ozó i estar alerta de l’amenaça que suposa l’ús il·legal de gasos que esgoten l’ozó”  Secretari general de les Nacions Unides, António Guterres

Ens trobem en el centre d’un cercle viciós, el món s’està escalfant, així que falta més refrigeració a les cases, i això causa més escalfament. A INKUB dissenyem cases amb criteris passius, amb les quals gràcies a l’aïllament de viruta de fusta que porta a dins el mur, assegura evitar l’aparició de ponts tèrmics i de millorar al màxim l’eficiència energètica de la casa.

A Europa, els edificis generen el 36% de les emissions i el 40% del consum total d’energia, a INKUB creiem que això ha de canviar i la casa SOLOMON és la nostra aposta.

Els murs de fusta es construeixen artesanalment a Les Borges Blanques, fet que ens permet cuidar al detall cada casa, alleugerar els terminis d’entrega i evitar que les intempèries climatològiques afectin l’estructura, minimitzant també la petjada negativa del transport. La fusta que utilitzem s’extreu de boscos de producció sostenible, fet que fa que l’impacte ambiental de les nostres cases sigui mínim.

Gràcies a les fusteries de PVC ecològic (Kommerling Greenline®) d’altes prestacions tèrmiques, el sistema d’aire condicionat inverter amb bomba classe A++ i el sistema d’aigua calenta sanitària amb bomba d’aerotèrmia, junt amb el gran aïllament dels murs i forjats, ens permet obtenir una excel·lent eficiència energètica, reduïnt així el consum energètic i les emissions de CO2.

Tenim en compte tots els acabats de la casa, que a més de ser alternatives sostenibles, asseguren el bon funcionament d’aquesta i que aquesta sigui resistent, tant a les intempèries climatològiques com al pas del temps.

PLANTES SOLOMON

ACABATS

EXTERIORS

CIMENTACIÓ: Mitjançant llosa de formigó armat.

REVESTIMENT FAÇANES: Per l’acabat exterior utilitzem el sistema SATE (Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior) el qual ens permet millorar l’eficiència energètica de la casa i a la vegada protegeix els murs de fusta de les intempèries climatològiques amb acabats de resina de silicona. L’avantatge d’aquest sistema és que el client pot escollir el color que més li agradi dins de la nostra gamma.

TANCAMENTS: Els tancaments són amb PVC Kommerling amb doble vidre baix emissiu. Aquest tipus de tancaments no requereixen de manteniment i el doble vidre ens proporciona un millor rendiment tèrmic de la casa, millorant així la seva eficiència. Es pot escollir el color de l’acabat dins de la nostra gamma.

PORTICONS: Correders d’alumini en zona terrasses porxades.

PORTA ACCÉS: PVC Kommerling del mateix color que els tancaments. Inclou pany de tancament de seguretat de tres punts.

COBERTA: Plana amb grava segons el disseny de la casa.

INSTAL·LACIÓNS EXTERIORS:
– Il·luminació en el perímetre de la casa segons distribució estàndard.
– Dos endolls estancs en façana.
– Dos preses d’aigua en façana.
– Antena TV en la coberta.
– Porter automàtic.

TERRASSES PORXADES:
– Il·luminació integrada en cel ras.
– Paviment porcellànic.

COBERT VEHICLES:
– Cobert format per estructura metàl·lica, tancament superior de panell, cel ras inferior i paret lateral.
– Il·luminació integrada en cel ras.
– Paviment de formigó lliscat.

INTERIORS

PAVIMENTS:
– Porcellànic de 60 x 60 cm en banys, rentador i trasters segons gamma d’acabats.
– Parquet sintètic classe AC4 en la resta de la casa segons gamma d’acabats.

PORTES INTERIORS: DM lacades en blanc.

PARETS: Acabat pintat blanc.

CEL RAS: Placa de guix, acabat pintat en blanc.

CUINA:
– Armaris: post format a quatre cares segons gamma d’acabats, estructura hidròfuga, guies extracció total,
calaixos amorteïts i tirador encastat a cantell.
– Sòcol d’alumini.
– Sobre de Silestone grup 1 de 2 cm.
– Pica d’acer inoxidable de 50 cm enrassada per sota.
– Aixeta monocomandament.
– Electrodomèstics marca Bosch: campana extractora decorativa i amb recirculació, placa inducció, microones, forn i rentavaixelles.

BANY:
– Parets: revestiment porcellànic de 60×30 cm. Model segons gamma d’acabats.
– Inodor marca Roca, model The Gap.
– Plat de dutxa de resina enrassat.
– Moble suspès amb dos calaixos amorteïts i mirall retroil·luminat mitjançant LED.
– Aixetes monocomandament en bany i dutxa.
– Mampares: estructura cromada i vidre fix de 4 mm.

INSTAL·LACIONS

SANEJAMENT: Instal·lació completa separativa (aigües pluvials / aigües residuals) en la totalitat de la casa fins a límit de la parcel·la, màxim 10 metres. Segons les necessitats del client, l’aigua pluvial es podria aprofitar per regar el jardí o utilitzar en la cisterna de l’inodor.

FONTANERIA: Instal·lació completa en la totalitat de la casa fins a arqueta comptador, màxim 10 metres.

ELECTRICITAT: Instal·lació completa en la totalitat de la casa fins a quadre comptador, màxim 10 metres. Inclou butlletins de legalització segellats per un instal·lador autoritzat.

IL·LUMINACIÓ:
– Ulls de bou orientables LED en la totalitat de la casa.
– Downlights LED en cuina, rentador i traster.
– Interruptors i endolls marca Niessen, model Zenit, acabat blanc.

TELECOMUNICACIÓNS: Preses de TV en menjador i habitació principal i xarxa en menjador amb repetidor wifi.

AIGUA CALENTA SANITÀRIA (ACS): Equip de producció d’ACS format per bomba de calor (aerotèrmia), aquest és un sistema d’energia renovable que aprofita l’energia que es troba en l’aire per produir ACS.

CLIMATITZACIÓ: Aire condicionat / bomba de calor d’alta eficiència (classe A++) i sistema d’emissió per conductes amb reixes d’impulsió i admissió. Control de temperatura zona dia/ zona nit.

INSTAL·LACIÓNS EXTRES

FOTOVOLTAICA: Instal·lació completa formada per 12 panells fotovoltaics. Inclou projecte i legalització amb departament d’indústria.

VENTILACIÓ: Sistema de ventilació format per recuperador de calor i sistema d’admissió i extracció per conductes.

VISITA LA NOSTRA PÀGINA D’ACABATS PER VEURE’LS EN MÉS DETALL!

t’AGRADA APRENDRE?

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER!

QUÈ T’HA SEMBLAT AQUESTA ENTRADA? T’HA SORGIT ALGUNA PREGUNTA?

0 Comments

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *