fbpx

LES NOSTRES CASES PASSIVES

A la nostra web disposem de models de casa predissenyats, aquestes cases són completament personalitzables, però no et quedis sol amb això. A Inkub dissenyem cases des de zero, perquè cada un dels nostres clients visqui a la casa on sempre s’havia imaginat.

LA CASA

CARSON

La distribució que presenta el model de casa CARSON ens fa sentir en tot moment el contacte amb la naturalesa, presentant un espai central obert i comunicat amb l’exterior. La racionalització de l’espai juntament amb una distribució pensada i completa, converteix els 86m2 de la casa CARSON en un espai acollidor que cobreix amb comoditat totes les necessitats de casa teva.

LA CASA

HARLEM

A Europa, els edificis generen el 36% de les emissions i el 40% del consum total d’energia, a INKUB creiem que això ha de canviar i la casa HARLEM està dissenyada per ser part del canvi. La seva forma de “L” permet distribuir els espais de forma eficient per tal d’aprofitar al màxim la llum del sol pels espais destinats a la zona de dia. Junt amb els sistemes de climatització i ACS d’alta eficiència, les fusteries de PVC Kommerling Greenline, l’aïllament dels murs i forjats fan que la casa Harlem tingui una gran eficiència energètica i contribueixi a reduir les seves emissions.

 

LA CASA

SOLOMON

La casa SOLOMON és una de les nostres cases amb criteris passius i bioclimàtics de dues plantes. Té una façana amb una línia moderna que, junt amb els porticons i els diferents elements decoratius, li aporten molta calidesa. En el disseny s’ha cuidat cada detall per tal de garantir una màxima eficiència energètica, evitant així l’aparició de possible ponts tèrmics, introduint fusteries d’alta qualitat, aïllaments naturals per obtenir un espai més saludable on viure, i sistemes de refrigeració i calefacció d’altes prestacions.

 

LA CASA

LEE

“No hem emfatitzat suficient en la revolució cultural que hem de dur a terme en nosaltres mateixos per aconseguir forçar al govern a actuar de diferent manera”. – Grace Lee Boggs

Amb la casa LEE hem aconseguit una casa familiar sense renúncia a les prestacions d’una casa amb una gran eficiència energètica. Gràcies al sistema constructiu d’INKUB, reduïm l’impacte mediambiental i les emissions de CO₂, tant en el procés constructiu, com en tots els anys de vida de la casa LEE. El disseny de la planta inferior, amb una gran obertura cap a la zona del jardí, aporta molta amplitud i una connexió més forta cap a l’exterior.

Si cap dels models predissenyats encaixa amb el que tenies pensat, contacta amb nosaltres amb la teva proposta i la farem realitat!