fbpx

La casa de la Montse i el Joan

El procés de la casa

La Montse i el Joan van arribar a Inkub amb una premissa molt important: “Volem una piscina, i després també una petita casa.

Es tracta d‘una casa de 80 m2 on els acabats exteriors juguen un paper molt important. Tenim una piscina de 8×4 m envoltada d‘una zona enjardinada.  La zona de la piscina està connectada amb una gran zona porxada formada per una estructura metàl·lica i unes bigues de fusta laminada que destaquen sobre la façana blanca.  Per fer més sensació de continuïtat, la zona de la cuina-menjador-estar, té unes grans balconeres corredisses, que en obrir-se, permeten fusionar aquests dos espais. A més, tant el paviment ceràmic exterior, com el paviment interior de la casa són el mateix, contribuint més en generar aquesta sensació de continuïtat.

A banda de la cuina-menjador-estar, la casa té un rentador, on també hi ha l‘aerotermo per l‘ACS, dues habitacions i un bany complet. Destaquen també els porticons de ferro i fusta fets a mida els quals aporten molta calidesa al conjunt de la casa. Tot i ser una casa de petites dimensions, la Montse i el Joan han cuidat cada detall per fer d‘aquesta una petita gran casa.

T'HAS QUEDAT AMB GANES DE MÉS?