fbpx

La Rehabilitació d’Argentona

L’abans

El projecte

Aquest habitatge a rehabilitar se situa a la plaça de l’Església de la vila d’Argentona, amb un segon accés pel carrer Sant Ferran. Es troba dins una zona protegida, en la que s’hi ha realitzat un estudi arqueològic previ i durant les obres.

L’estat de l’edifici era molt dolent, l’estructura de bigues de fusta existent estava totalment desintegrada, pel que s’ha optat per buidar tot l’interior de l’habitatge.

La rehabilitació consta d’un habitatge més un estudi, pel que la proposta de dos patis ens garanteixen l’esponjament necessari per a donar il·luminació i ventilació.

L’interior es planteja amb una estructura de fusta i ferro que entri en contrast amb les mitgeres i façanes de pedra i tàpia que s’han pogut recuperar.

La proposta, tot i lluitar per no perdre en cap cas el caràcter d’un edifici amb tota la seva història, respon sense cap complex amb una proposta moderna i natural per a resoldre totes les necessitats i demandes que ha d’oferir un edifici actual.

Més projectes

La Rehabilitació d’Armentera

LA REHABILITACIÓ DEL LOFT DEL BORN

LA REHABILITACIÓ DEL carrer nou