fbpx

La Rehabilitació del Carrer Nou

L’abans

El projecte

Aquesta casa de poble entremitjeres al municipi de Les Borges Blanques dóna a dos carrers, per tant és una casa amb molta profunditat i dues façanes. És una casa no molt antiga, que prèviament ha estat rehabilitada. Composta de dos habitatges diferents, un de la propietat i el segon destinat a lloguer.

En la planta baixa on trobem el garatge compartit per dues unitats familiars, zona d’instal·lacions i celler, espai molt habitual en aquest tipus de construccions. A més, també hi ha un estudi/àrea de treball amb el seu propi bany.

En la primera planta situem el primer habitatge amb cuina/menjador amb sortida a terrassa, habitació principal, dues habitacions individuals, un bany, rentador i un petit pati interior que aporta lluminositat al centre de la casa, ja que és estreta i llarga i les úniques entrades de llum natural es troben a les façanes.

El segon habitatge està compost per la segona i tercera planta de la casa. El primer pis és un espai amb molta lluminositat, és on trobem la cuina/menjador/sala d’estar amb accés a terrassa. Un rentador, l’habitació principal i el bany. La segona planta d’aquest, la tercera de la casa, és una planta sota teulada amb cobertes inclinades que comprèn dues habitacions, un bany i una terrassa.

És un edifici amb 340 m² construïts en total. El garatge de 100 m², 1a planta 100 m² el segon habitatge, compost per la segona i tercera planta de 80 m² i 50 m².

Els propietaris de l’edifici buscaven viure en una casa que cobrís les seves necessitats, tant en mida com en funcionalitat per poder tenir exactament el que necessitaven, ni més ni menys. I en fer això, volien recuperar i rehabilitar un edifici en desús del centre històric.

El procés

Més projectes

La Rehabilitació d’Argentona

casa de madera

LA REHABILITACIÓ D’ARMENTERA

casa de madera

LA REHABILITACIÓ del loft del born