fbpx

Més que una constructora

Treballem per fer que l’experiència sigui la millor

LA NOSTRA MISSIÓ

Construir una casa és una de les inversions més importants de la nostra vida, però per a la majoria de persones és sinònim de malson. La falta de coneixements i les despeses imprevistes poden fer que s’acabi perdent la il·lusió inclús abans d’entrar-hi a viure.

A INKUB construïm cases revolucionant el sector. Fem nostres les necessitats dels clients i treballem per fer que l’experiència sigui la millor. Evitem sorpreses desagradables i aportem els coneixements necessaris per empoderar els nostres clients i que gaudeixin del procés.

Perquè tothom es mereix la tranquil·litat de tenir una casa sana, eficient i sostenible, adaptada a les seves necessitats.

una empresa al servei de les persones, no persones al servei de l’empresa

Busquem unir la realització personal amb els objectius de l’empresa, això ens permet vincular l’estratègia de l’empresa amb l’objectiu individual, fent d’aquest fet un avantatge competitiu. Internament, no tenim normes, ens basem en valors professionals com la responsabilitat, auto-lideratge, cooperació, passió, compromís i respecte, per poder donar el millor de nosaltres mateixos.

Quan ho necessitem, teletreballem per conciliar la vida familiar amb la laboral

Compensem el CO2 que emet la teva casa INKUB

Escoltem a les persones. Mantenim una conversa oberta, activa i positiva

Fomentem l'economia local col·laborant amb petits negocis d'aquí

Ens qüestionem: Som inconformistes. Qüestionament com a eina de progrés

Prenem la iniciativa, adaptant-nos als canvis i ho mirem tot des de diferents perspectives

PER NOSALTRES, TU ESTÀS AL CENTRE

CONEIX L’EQUIP CREATIU I DE COORDINACIÓ

Aitor Florensa

Aitor Florensa

Curiós, creatiu, apassionat

CONEIX-ME MÉS

Innovació, vendes i acompanyament

L’Aitor és qui té el primer contacte amb vosaltres. S’encarrega de transmetre i compartir el nostre sistema constructiu així com de resoldre els dubtes que us puguin sorgir. Sempre intenta transmetre a l’equip les inquietuds dels clients per tal que puguem donar solucions i millorar tant l’experiència que teniu amb nosaltres, com també aporta una mirada interna al futur i evolució de l’empresa, per ser innovadors dins del nostre sector.

Fora de la feina, es considera una persona multipotencial, sempre el trobaràs llegint, entrenant, fent alguna formació, viatjant amb la seva furgoneta o engrescat amb qualsevol de les seves altres aficions, com la fotografia o escriure. L’Aitor és una persona molt positiva, sempre troba solucions als problemes i l’única queixa que li sentiràs dir és que els dies són massa curts per la quantitat de coses que li agradaria fer.

Aurembiaix Baldomà

Aurembiaix Baldomà

Inquieta, perfeccionista, inconformista

CONEIX-ME MÉS

Arquitecta Tècnica

L’Aurembiaix és arquitecta tècnica i la responsable de la planificació i coordinació de les obres i de mantenir el contacte amb el client durant el procés d’execució. Ment planificadora, determina els temps, els fa viables i garanteix la correcta execució, mantenint al client informat en tot moment i donant resposta a tots el dubtes o consultes que li puguin sorgir.

L’Aurembiaix és una tot terreny que ha treballat de Project Manager en multinacional com a responsable regional d’obres i manteniment, però que estava preparada per donar una volta a la seva vida, abraçar la slow life, amb més temps per viure i experimentar.

Viatgera enamorada de la natura i bussejar, sempre que pot s’escapa per connectar amb les seves passions.

Jordi Bellmunt

Jordi Bellmunt

Compromés, solidari, introvertit

CONEIX-ME MÉS

Responsable execució obra civil

El Jordi és el responsable que l’obra es desenvolupi segons els nostres estàndards de qualitat; neteja, planificació, bons acabats… És també qui detecta les possibles millores aportant innovació constant per millorar el procés d’execució. Quasi no el veiem per l’oficina, el Jordi sempre està voltant per les obres fent comprovacions i assegurant que tot surt com cal.
Va començar a treballar amb setze anys i ja és la tercera generació de la seva família que es dedica al món de la construcció.
La seva passió, però no és la feina sinó la seva família, amb qui passa tot el temps que pot quan no està de caminada amb el seu gos, amb el que entre rialles diu que s’explica totes les confidències.

Josep Pagés

Josep Pagés

Responsable, discret, honest

CONEIX-ME MÉS

Departament d’Estudis i Producció

Amb anys d’experiència en el sector, el Josep se n’encarrega de la gestió de pressupostos i producte. Manté una estreta i constant comunicació amb l’equip per sol·licitar les valoracions de les partides d’obra i recull tota la informació per presentar els pressupostos finals de cada projecte.

Façanes, obra d’interior, acabats, banys, cuines, atent a cada detall que vulguis per casa teva, se n’assegura de trobar els millors professionals, materials i productes al millor preu.

El Josep Maria és una persona que enganya. Pressupostos i serietat de dia però bateria i Rock n’ Roll de nit! Apasionat de la música, si no està al telèfon treballant, està a la seva taula amb auriculars i bona música.

Laia Solé

Laia Solé

Creativa, tossuda, activista

CONEIX-ME MÉS

Dissenyadora gràfica i creadora de contingut

La Laia se n’encarrega d’explicar i compartir la nostra feina i valors. Porta les xarxes socials, la imatge de l’empresa i la web, mantenint-ho tot al dia i ple de contingut de valor.

Apassionada de l’ecologisme i la sostenibilitat, està decidida a fer el que estigui a les seves mans per deixar aquest món millor del que l’ha trobat. 

Mar Cuartero

Mar Cuartero

Entusiasta, involucrada, detallista

CONEIX-ME MÉS

Interiorista i dissenyadora de producte

La Mar és la nostra Interiorista, comenta que la vocació li ve des de ben petita, de broma ens diu que ‘llavors ja canviava les coses de lloc’.

Ella explica que no hi ha dos projectes iguals; casa nostra és un reflex de nosaltres mateixos; el nostre estil, els nostres gustos, cada vivència, la nostra personalitat ens diu com és i com volem que sigui la nostra llar.

Per això ‘CONCEPTE, FUNCIONALITAT I ESTÈTICA’ van plegats, i ella ho té molt clar; assessora i acompanya a cada client en el procés de disseny de cada espai, buscant la millor opció que, amb criteri, s’adapti a les seves necessitats sense renunciar a un estil exclusiu.

Marc Garsaball

Marc Garsaball

Realista, conciliador, pràctic

CONEIX-ME MÉS

Enginyer Tècnic Industrial

El Marc és el responsable de la comunicació amb el client en fase de pressupost. Qui us explicarà la valoració i farà el seguiment i canvis necessaris perquè s’adaptin sempre a les necessitats funcionals i econòmiques de cada client. És a més, el cervell darrere de cada instal·lació, du la part tècnica i de les certificacions energètiques, càlculs tèrmics dels habitatges, sistemes elèctrics i fotovoltaics, fontaneria, etc. No sol treballar a l’oficina, el trobareu molt sovint fent el seguiment de totes aquestes instal·lacions a l’obra.

El Marc és una persona enèrgica, activa i de la broma. Diu que té els peus a terra, però no els té mai massa quiets, en hores fora d’oficina sempre ens el creuem corrent pel terme!

Nuria Samitier

Nuria Samitier

Detallista, metòdica, compromesa

CONEIX-ME MÉS

Arquitecta

La Núria és la part creativa de tots els projectes i se n’encarrega de donar forma a l’edificació, traslladant primer sobre el paper la vostra visió i necessitats i posteriorment crear els models 3D de casa vostra.

Escolta la vostra idea, gustos, estil de vida i necessitats per juntament amb tot l’equip assessorar-vos i dissenyar la casa que millor s’adapti a vosaltres seguint les normatives vigents. És un procés actiu i amb comunicació i intercanvi constant d’idees, en el que ens assegurem de crear la casa perfecta per cada client.

 

Rosa Samitier

Rosa Samitier

Sensible, optimista, comprensiva

CONEIX-ME MÉS

Arquitecta Passivhaus Designer

Diuen que els bessons estan compenetrats de maneres especials i a Inkub ho podem verificar! No veieu doble, la Rosa és la germana bessona de la Núria i és la part tècnica dels projectes. Se n’encarrega del dimensionat i comportament tèrmic de les estructures i dóna suport a la Núria en el disseny, aportant solucions tècniques a cada projecte.

Fa anys que té clar que la sostenibilitat és el futur i l’únic camí a seguir. Pionera en cases passives a les terres de Lleida, la Rosa compta amb el títol Passivhaus Designer des de 2017, certificat per l’Institut Passivhaus d’Alemanya (PHI). Dissenya i projecta edificis de consum energètic gairebé nul, tot evidentment sota els estrictes paràmetres d’aquest prestigiós segell internacional.

Xavi Cervós

Xavi Cervós

Preocupat, responsable, honest

CONEIX-ME MÉS

Arquitecte tècnic

El Xavi se n’encarrega de la gestió, direcció i execució de les obres. És un gran perfeccionista i agafa i replanteja tots els plànols per assegurar que tot quadra al mil·límetre. Coordina i aclareix els dubtes de tots els industrials i marca les seves tasques, així com porta el marcatge de les obres.

Defensor de l’ordre, la previsió i planificació està a tot arreu. Diu que a casa seva els arquitectes surten de sota les pedres i sent amor per aquest món des de petit, però és un rebel i va optar per l’arquitectura tècnica per portar-los la contrària.

L’EQUIP D’OBRA

Aleix Segura

Aleix Segura

Sociable, empàtic, curiós

CONEIX-ME MÉS

Serraller

L’Aleix és el 50% de l’equip de serralleria i mà executora, és qui s’ocupa més de la part del taller. Germà de l’Isaac, tot es queda a casa, fa uns anys els dos van decidir unir forces i treballar junts.

Es defineix com un satèl·lit fora de la feina, li encanta la moto de carretera, la natura i el món dels diables i correfocs.

Oscar Busto

Oscar Busto

Polivalent, resolutiu, afable.

CONEIX-ME MÉS

Muntador de mobiliari

L’Oscar és qui volta per la casa a la penúltima fase de l’obra, se n’encarrega del muntatge de la cuina, portes, mampares i mobiliari general.

Tot i que de petit li feia gràcia ser carter, ha treballat des dels 18 anys dins del món del mobiliari i la construcció. Va començar amb el seu sogre com a fuster i no ha volgut deixar el treball manual, diu que sent un “tarambana” mogut com és i amant del canvi, no aguantaria la feina d’oficina.

Fora d’horari laboral no deixa d’agradar-li la marxa, amb dos peques a casa sempre estan ocupats o per la muntanya. Els encanta collir bolets, anar de restaurant i quan pot s’escapa a fer un tomb amb la Kawasaki.

Dani Ionesi

Dani Ionesi

Apassionat, pacient, alegre

CONEIX-ME MÉS

Pintor

El Dani és una d’aquelles persones que t’alegren el dia.

Apassionat de la seva feina, sempre s’ha dedicat a la pintura i ho fa que dona gust, el Dani pintarà tota la casa sense deixar una gota de pintura fora de lloc.

És una persona molt familiar a qui li encanta passar el temps lliure a la muntanya, viatjar en família i fer bici. Sense deixar de banda la seva fe, que és part molt important de la seva vida.

Dorian Bodea

Dorian Bodea

Pacient, entregat, perseverant

CONEIX-ME MÉS

Paleta

En Dorian se n’encarrega dels enrajolats de les cases juntament amb el Lorenzo, amb qui forma equip des de fa molts temps, però el Dorian va començar al món de la construcció amb el seu pare quan tenia 14 anys, acompanyant-lo a les obres. És perseverant amb tots els aspectes de la seva vida i gaudeix veient els resultats de la seva feina. Es considera una persona pacient perquè entre riures comenta que amb 4 fills n’has de ser, però sobretot entregat a la seva fe i a la seva família, amb qui gaudeix de tot el seu temps lliure anant a missa, jugant al parc o passejant per la platja.

Eloy Lizandra

Eloy Lizandra

Entusiasta, minuciós, organitzat

CONEIX-ME MÉS

Instal·lador elèctric

L’Eloy és una ment curiosa amant dels reptes a qui el món de les instal·lacions elèctriques li va enganxar des del primer moment, ja que li permet combinar les seves ganes d’entendre el funcionament de les coses amb la seva manera de ser minuciosa i endreçada.

Fora de la feina, es converteix en una persona molt despreocupada i familiar que gaudeix de valent passant estona al camp amb la seva familia.

 

Isaac Segura

Isaac Segura

Resolutiu, decidit, senzill

CONEIX-ME MÉS

Serraller

L’Isaac és l’altre 50% del nostre equip de serralleria. Una persona decidida i introvertida que va per feina. Li encanta la part més manual i creativa de la seva feina i mantenir-se ocupat, tot i que sovint li toca fer més oficina de lo que li agradaria.

Al seu temps allunyat del taller, li agrada compartir cerveses en bona companyia i treballar les terres de casa.

Jordi Giraut

Jordi Giraut

Responsable, empàtic, polivalent

CONEIX-ME MÉS

Instal·lador de clima i aigua

El Jordi, juntament amb el Sergi, se n’ocupa de la instal·lació del clima i l’aigua de les cases.

Sempre s’ha dedicat al món industrial i de la construcció, però treballar amb nosaltres li ha trencat molts esquemes, ja que admet ser un escèptic al principi pel que fa a les cases de fusta. Però ara li sembla un sistema constructiu molt agraït i diu que li encanta treballar amb cases tan agradables que transmeten bona vibra.

El Jordi és una persona amb moltes passions, tot i que la música destaca per damunt de totes a la seva vida. Tocar per ell és desconnectar del món, un sentiment que comparteix amb volar, ja que també és pilot privat. Només lamenta que al dia no hi hagi més hores!

 

Jordi Pinós

Jordi Pinós

Extrovertit, inconformista, pacient

CONEIX-ME MÉS

Fabricant i muntador d’estructures de fusta.

El Jordi treballa des de 2021 al nostre taller d’estructures de fusta. Juntament amb els altres membres de l’equip, se n’encarrega de fabricar els murs i forjats de les cases Inkub i d’instal·lar-los als terrenys.

Submarinista de cor i vocació, va arribar a formar part de l’equip perquè tenia ganes de tornar a casa una temporada, i tot i que diu que estar sota l’aigua és un altre món al qual no podria renunciar mai, el treball amb la fusta li sembla molt agraït. Gaudeix veient el procés de com una fusta esdevé casa.

Gran treballador en equip, és l’ànima de qualsevol conversa.

Laurentiu Capusta

Laurentiu Capusta

Tranquil, detallista, altruista

CONEIX-ME MÉS

Paleta

El Lorenzo, com tots l’anomenem, és un dels integrants del nostre equip de paleteria, a Inkub se n’encarrega dels enrajolats de les cases, però sap fer de tot! Nascut al Delta del Danubi i treballador vinculat al món de l’obra des dels 16 anys, la seva feina l’ha dut a viure a Turquia, Israel, Itàlia, Canadà i ara aquí a casa nostra. És una persona detallista a qui li aporta gran satisfacció veure una feina ben feta.

Com a home de món que és, té moltes històries interessants a explicar! Ara al seu temps lliure diu que el que li agrada és gaudir de la seva família i d’un ritme més pausat, treballant al seu hort, gaudeix veient com amb temps i amor, tot va donant el seu fruit. Amant de la pesca i la canoa, els diumenges ho deixa tot per anar a missa i practicar la seva fe, un gran pilar per a ell que l’ajuda a dur una vida de respecte i amor als altres.

Marc Gort

Marc Gort

Treballador, resolutiu, perfeccionista

CONEIX-ME MÉS

Responsable de fabricació i muntatge d’estructures de fusta

El Marc és la ment, les mans i l’enginy que crea totes les estructures de les cases Inkub. Parets 100% de fusta C24 d’alta qualitat amb certificació PEFC™ i FSC® i aïllament de fibra de fusta. Els murs d’Inkub són el resultat d’anys d’evolució i perfecció de la nostra tècnica, material i producció. D’estructura més resistent, hidròfugs i fabricats un per un amb molta cura a les Terres de Lleida.

Una persona que sempre està al peu del canó i un integrant clau del nostre equip, el Marc és un expert i emprenedor apassionat de la fusta, sempre diu entre rialles que el de la fusta li ve de petit, als 8 anys ja va demanar un ‘taladro‘ als reis per començar a crear i als 22 anys ja tenia el seu propi taller.

Marcelo Vola

Marcelo Vola

Treballador, perfeccionista, habilidós

CONEIX-ME MÉS

Fabricant i muntador d’estructures de fusta

El Marcelo és el veterà de l’equip, formant part d’Inkub des dels inicis, treballa al taller fabricant i muntant les estructures i amb humor diu que és “chico para todo”, neteja, ordena… Carpenter gairebé de naixement, li ha agradat sempre treballar la fusta.

La seva passió és el surf, que practica des de petit. El mar l’atrau tant que tot i treballar amb nosaltres viu davant la costa. Al seu temps lliure sempre està surfejant, fent snorkel o pescant. L’únic que l’apassiona més que l’aigua és haver-se convertit recentment en avi i passar estones amb el seu net.

 

Rosendo Coll

Rosendo Coll

Familiar, entusiasta, meticulós

CONEIX-ME MÉS

Instal·lador de conductes

El Rosendo va arribar a Inkub per una feina puntual i no ens en vam voler desprendre. Amb vocació d’artista i pares teixidors, ha treballat sempre com instal·lador. Li entusiasma la seva feina perquè el fa sentir com un sastre filant conductes i li permet treballar manualment.

És una persona molt familiar que combina la seva passió per la BTT amb la de cuinar, que mig rient admet és per poder mantindre un equilibri entre els seus dos hobbies.

 

Sergi Martí

Sergi Martí

Eficient, perfeccionista, optimista

CONEIX-ME MÉS

Instal·lador de clima i aigua

El Sergi porta l’ofici a la sang. Instal·lador des dels 17 anys ha seguit el negoci familiar i ara forma part de l’equip d’Inkub. Se n’encarrega de tota l’instal·lació de clima i aigua de les nostres cases juntament amb el Jordi. Defensa que la feina s’ha de fer com si fos per un mateix i acabar la jornada sentint-se realitzat per la feina aconseguida.

Extrovertit i actiu, li encanta conèixer gent i el bon rotllo. Al seu temps lliure el trobaràs per la muntanya fent ferrates, esquí, bici o bé entre motors, la seva altra passió.

Sergi Riu

Sergi Riu

Resolutiu, viu, actiu

CONEIX-ME MÉS

Fabricant i muntador d’estructures de fusta.

El Sergi és una nova incorporació a l’equip del taller, però col·laborador amb Inkub de ja fa anys. Apassionat de la construcció, tot i que durant un temps li va passar pel cap ser forestal, el seu amor pel treball amb materials nobles va guanyar la partida.

Va entrar en aquest món rehabilitant castells i treballant la pedra, i ara, al nostre taller fabricant i muntant les estructures de fusta amb la resta de l’equip. Li sembla curiós i agraït com en quinze dies una fusta que descarrega d’un camió es converteix en una casa, entre rialles diu que això amb la pedra no passa!

El Sergi defensa que en aquesta vida hi ha temps per tot. Al seu temps lliure, passa llargues estones amb la seva gosseta Nat fent rutes per la muntanya o jugant a pàdel mentre diu que intenta fer de bon pare de la seva filla de quinze anys.