fbpx

Més que una constructora

LA NOSTRA MISSIÓ

Inkub és més que una constructora, és un equip implicat en aconseguir que la teva nova casa sigui eficient, sana i sostenible. Apostem per un futur verd, respectuós amb el medi ambient i conscient amb l’impacte que tenim com a individus en el nostre planeta. 

Perquè la societat ha d’evolucionar i creiem que LA REVOLUCIÓ COMENÇA A CASA.

A Inkub portem anys treballant amb materials naturals que a més, compleixen els estàndards Passivhaus. Estem especialitzats en estructures de fusta ecològica d’alta qualitat i resistència, així com amb aïllaments 100% naturals, eficiència energètica i construcció cap a la Revolució passiva, buscant i garantint sempre la millor relació qualitat-preu. 

Tot l’equip t’acompanyarà durant cada pas del procés, des d’assessorament a l’hora de buscar terreny, a la gestió de permisos i normatives de cada ajuntament, definint i plasmant sobre paper la teva casa al detall així com durant l’execució de l’obra, mantenint sempre una comunicació continua i oberta. A Inkub sabem que casa teva és l’espai més important de la teva vida i treballem perquè tot sigui ràpid, senzill i agradable sense escatimar en el temps necessàri per a que cada part del procés surti perfecta.

ALGUNES COSES QUE ENS DEFINEIXEN

Quan podem teletreballem per concil·liar la vida familiar amb la laboral

Compensem el CO2 que emet la teva casa INKUB

Sempre al dia! Formacións en línia constants per l'equip

Fomentem l'economia local col·laborant amb petits negocis d'aquí

Ens ho prenem en serio! A la nostra oficina, Residu Zero

Les idees sempre flueixen millor amb una bona partida de ping-pong!

LA FAMILIA INKUB

Roger Giné

Roger Giné

Direcció

CONEIX-ME MÉS

El Roger porta en el món de l’habitatge, empresarial i vinculat al disseny i construcció des de ben jove, amb tres generacions de fusters a la família, du l’amor per la fusta a la sang. Compta amb més de vint anys de carrera professional en aquests sectors i és el master-mind de l’empresa, se n’encarrega de la gestió i direcció de tot l’equip per assegurar que es compleix rigorosament amb els terminis i costos de cada projecte, així com de mantenir el contacte i comunicació amb cada client per transmetre’ls la passió que sent per la seva feina, per les cases sanes i passives.

 

Sergi Garcia

Sergi Garcia

Arquitecte

CONEIX-ME MÉS

El Sergi és arquitecte i qui gestiona de la branca INKUB Barcelona. Amant de l’arquitectura en tots els sentits, per ell això té poc de professió i molt de passió, fins i tot quan surt a córrer no pot evitar dibuixar mentalment les muntanyes com si fossin edificis. Diu que l’únic moment en què deixa de ser arquitecte és quan està sota l’aigua fent submarinisme i fotografia subaquàtica.

Apassionat de l’obra nova però ferm defensor de la rehabilitació com a l’actitud més sostenible del món de la construcció. Treballa amb afany de recuperar, de donar valor a allò que és preexistent a través d’una intervenció fresca i moderna, assumint les necessitats i reptes que una edificació actual ha de resoldre.

Núria Samitier

Núria Samitier

Arquitecta

CONEIX-ME MÉS

La Núria és la part creativa de tots els projectes i se n’encarrega de donar forma a l’edificació, traslladant primer sobre el paper la vostra visió i necessitats i posteriorment crear els models 3D de casa vostra.

Escolta la vostra idea, gustos, estil de vida i necessitats per juntament amb tot l’equip assessorar-vos i dissenyar la casa que millor s’adapti a vosaltres seguint les normatives vigents. És un procés actiu i amb comunicació i intercanvi constant d’idees, en el que ens assegurem de crear la casa perfecta per cada client.

 

Rosa Samitier

Rosa Samitier

Arquitecta Passivhaus Designer

CONEIX-ME MÉS

Diuen que els bessons estan compenetrats de maneres especials i a Inkub ho podem verificar! No veieu doble, la Rosa és la germana bessona de la Núria i és la part tècnica dels projectes. Se n’encarrega del dimensionat i comportament tèrmic de les estructures i dóna suport a la Núria en el disseny, aportant solucions tècniques a cada projecte.

Fa anys que té clar que la sostenibilitat és el futur i l’únic camí a seguir. Pionera en cases passives a les terres de Lleida, la Rosa compta amb el títol Passivhaus Designer des de 2017, certificat per l’Institut Passivhaus d’Alemanya (PHI). Dissenya i projecta edificis de consum energètic gairebé nul, tot evidentment sota els estrictes paràmetres d’aquest prestigiós segell internacional. 

 

Marc Garsaball

Marc Garsaball

Enginyer Tècnic Industrial

CONEIX-ME MÉS

El Marc és el cervell darrere de cada instal·lació, du la part tècnica i de les certificacions energètiques, càlculs tèrmics dels habitatges, sistemes elèctrics i fotovoltaics, fontaneria, etc. Prepara també els vostres pressupostos, pero no sol treballa a l’oficina, el trobareu molt sovint fent el seguiment de totes aquestes instal·lacions a l’obra.

El Marc és una persona enèrgica, activa i de la broma. Diu que te els peus a terra però no els te mai quiets, en hores fora d’oficina sempre ens el creuem corrent pel terme!

 

Xavi Cervós

Xavi Cervós

Arquitecte Tècnic

CONEIX-ME MÉS

El Xavi se n’encarrega de la gestió, direcció i execució de les obres. És un gran perfeccionista i agafa i replanteja tots els plànols per assegurar que tot quadra al mil·límetre. Coordina als industrials i el marcatge de les obres, aclareix els dubtes de tots els industrials i marca les seves tasques. Defensor de l’ordre, la previsió i planificació està a tot arreu.

Diu que a casa seva els arquitectes surten de sota les pedres i sent amor per aquest món des de petit, però és un rebel i va optar per l’arquitectura tècnica per portar-los la contrària.

Josep Maria Pagés

Josep Maria Pagés

Departament d’Estudis i Producció

CONEIX-ME MÉS

Amb anys d’experiència en el sector, el Josep se n’encarrega de la gestió de pressupostos i producte. Manté una estreta i constant comunicació amb l’equip per sol·licitar les valoracions de les partides d’obra i recull tota la informació per presentar els pressupostos finals de cada projecte. 

Façanes, obra d’interior, acabats, banys, cuines, atent a cada detall que vulguis per casa teva, se n’assegura de trobar els millors professionals, materials i productes al millor preu.

El Josep Maria és una persona que enganya. Pressupostos i serietat de dia però bateria i Rock n’ Roll de nit! Apasionat de la música, si no està al telèfon treballant, està a la seva taula amb auriculars i bona música. 

Marc Gort

Marc Gort

Responsable de fabricació i muntatge d’estructures de fusta

CONEIX-ME MÉS

El Marc és la ment, les mans i l’enginy que crea totes les estructures de les cases Inkub. Parets 100% de fusta C24 d’alta qualitat amb certificació PEFC™ i FSC® i aïllament de fibra de fusta. Els murs d’Inkub són el resultat d’anys d’evolució i perfecció de la nostra tècnica, material i producció. D’estructura més resistent, hidròfugs i fabricats un per un amb molta cura a les Terres de Lleida.

Una persona que sempre està al peu del canó i un integrant clau del nostre equip, el Marc és un expert i emprenedor apassionat de la fusta, sempre diu entre rialles que el de la fusta li ve de petit, als 8 anys ja va demanar un ‘taladro‘ als reis per començar a crear i als 22 anys ja tenia el seu propi taller.

Aida Fernández

Aida Fernández

Arquitecta

CONEIX-ME MÉS

‌L’Aida és arquitecta i la mà dreta del Sergi a Barcelona, amant de l’art i les matemàtiques, amb catorze anys va saber que l’arquitectura era el seu futur, ja que li permetia combinar les seves dues passions.

Defineix un arquitecte com a un solucionador de problemes i l’aprenentatge constant que li aporta resoldre els reptes de cada projecte la fa sentir viva.

Com a arquitecta, diu que el seu paper és millorar la vida de les persones, però l’Aida no es conforma amb la seva feina, sinó que també és auxiliar tècnica de persones amb diversitat funcional i treballa amb Arquitectura sense fronteres. Pensa en les necessitats de les persones i adapta els espais que utilitzen per millorar la seva qualitat de vida.

Aurembiaix Baldomà

Aurembiaix Baldomà

Arquitecta Tècnica

CONEIX-ME MÉS

L’Aurembiaix és arquitecta tècnica i la darrera incorporació a l’equip. Ha treballat en tots els àmbits de l’arquitectura, des d’obra nova a planificació urbanística, però com a bona aventurera i amant dels reptes i la creativitat, a Inkub porta l’apartat de rehabilitació.

L’Aurembiaix és una tot terreny que ha treballat de Project Manager en multinacional com a responsable regional d’obres i manteniment, però que estava preparada per donar una volta a la seva vida, abraçar la slow life, amb més temps per viure i experimentar.

Furgonetera enamorada de la natura, els viatges i bussejar, sempre que pot s’escapa per connectar amb les seves passions.

Aitor Florensa

Aitor Florensa

Coordinació de projectes, control de qualitat i servei postvenda

CONEIX-ME MÉS

L’Aitor coordina i fa el seguiment de la creació i procés de construcció dels projectes. També se n’encarrega del control de qualitat durant la construcció de les cases per tal que compleixin els estàndard que ens defineixen. Un cop entregada la casa als clients, és qui se n’ocupa de solucionar qualsevol problema que hi pugui haver.

És també qui intenta que sortim guapxs a les fotos, fa el seguiment fotogràfic de les obres i juntament amb la Laia, se n’encarrega de tenir la web al dia.

Laia Solé

Laia Solé

Creadora de contingut en xarxes socials i web.

CONEIX-ME MÉS

La Laia se n’encarrega d’explicar i compartir la nostra feina i valors. Porta les xarxes socials, la imatge de l’empresa i la web, mantenint-la al dia i plena de contingut de valor a través del blog.

Va començar amb la creació de contingut online compartint la camperització de la seva furgoneta a @thevaneffect, optimitzant al màxim l’espai, l’eficiència energètica i l’ús de materials naturals.

Està decidida a fer el que estigui a les seves mans per deixar aquest món millor del que l’ha trobat. 

Jordi Bellmunt

Jordi Bellmunt

Responsable execució obra civil

CONEIX-ME MÉS

El Jordi és la persona a qui acudim sense dubtar-ho per iniciar la primera fase d’obra de les cases. Se n’encarrega del sanejament dels terrenys i de la fonametació de tots els projectes. També en fases posteriors, és l’encarregat dels tancaments exteriors. 

Va començar a treballar als 16 anys i ja és la tercera generació de la seva família que s’hi dedica i no s’imagina fent altra cosa. 

La seva passió però no és la feina sinó la seva família, amb qui passa tot el temps que pot quan no està de caminata amb el seu gos, amb el que entre riatlles diu que s’explica totes les confidències. 

Mar Cuartero

Mar Cuartero

Interiorista i dissenyadora de producte

CONEIX-ME MÉS

La Mar completa les nostres cases d’Inkub amb un disseny d’interiors personalitzat per cada client i gust!

Això de ‘canviar les coses de lloc’, diu amb broma, ho fa des de petita i fins i tot ara que ja ha convertit i consolidat la seva passió en ofici, diu que la seva manera de desconectar és canviar els mobles de casa i probar noves distribucións.

Mare de dos peques, ha vingut a Inkub moguda per la nostra filosofia de treball, la flexibilitat, l’ambient familiar i la sostenibilitat, a posar una mica d’ordre a les idees i estil dels nostres clients.

ens trobaràs a

LES BORGES BLANQUES, LLEIDA
Avinguda Francesc Macià 34, 25400

ARGENTONA, BARCELONA
Plaça de l’Església 6, 08310 (Pròximament)