fbpx

PROJECTE ARQUITECTÒNIC

A Inkub hi hem ficat molts esforços perquè l’experiència de fer el projecte de casa teva sigui la millor. El nostre objectiu és que formis part de l’equip i que “sentis” que la teva opinió importa.

Per conseguir això, hem desenvolupat la nostra pròpia metodología de treball. El projecte arquitectònic es divideix en diverses etapes, l’objectiu del qual és establir un procés progressiu, que va des de la primera presa de contacte on recollim les primeres idees inicials, fins a aconseguir definir la casa que es vol construir en detall. I quan diem en detall no exagerem. En la fase de projecte queden tots els acabats escollits i no es deixa res obert o pendent de definir durant la fase d’obra.

FASE 1

Aquesta és la fase més creativa i és on el nostre equip plasmarà les teves idees, gustos i necessitats en diferents planells de planta i alçats. En aquesta etapa, partirem d’una idea inicial fins a aconseguir la casa que desitges. A través de les imatges 3D que t’anirem enviant podràs veure d’una forma molt visual la teva futura casa.

Per poder treballar junts de forma fluida, la comunicació entre l’equip i els clients la fem amb “Discord”, una eina de comunicació professional, la qual ens permet crear diferents canals de comunicació, cadascun d’una temàtica específica.

FASE 2

En aquesta fase comencem a definir els acabats finals que tindrà la casa.

En aquesta fase es definirà la cuina, banys, rentador, parquet, rajoles, revestiment, acabat del SATE, etc. Tot aquest procés l’anirem desenvolupant a través del grup de Discord, on hi haurà el canal de comunicació corresponent a cada apartat.

La selecció de tots els acabats de la casa es fa amb l’assessorament de l’interiorista de l’equip.

FASE 3

Un cop tenim clara la proposta que es vol construir, comença la part més tècnica del projecte. En aquesta fase, el nostre equip d’arquitectes i enginyers implantaran la casa a la cota corresponent, s’estudia la cimentació necessària per al projecte, es dissenya tota l’estructura dels murs i forjats, es preparen tots els esquemes de les instal·lacions, definim les fusteries que s’instal·laran, etc.

En aquesta fase és on apliquem tots els coneixements tècnics per garantir  la elevada eficiència energètica de la casa seguint els criteris de casa passiva.

Un cop queda tot definit,  s’envia tota la informació a l’ajuntament i comencem a tramitar el permís d’obres pertinent.

FASE 4

L’última fase correspon al tancament del pressupost final de la casa. Tot i que des d’un inici es dóna un pressupost del cost de la casa, el preu final pot haver variat mentre desenvolupàvem el projecte. Aquestes variacions de preu solen ser degudes a la cimentació i les escomeses, pel fet que des d’un inici no es disposa de tota la informació necessària. Una altra causa acostuma a ser la definició concreta del tancament i recondicionament de la parcel·la.

Un cop finalitzada aquesta fase, obtinguda la llicència municipal i els provisionals d’aigua i llum, podrem començar les obres.

VOLS FER LA TEVA CASA AMB NOSALTRES?