fbpx

Nova obra a Alpicat

La fase del projecte

Aquesta és una casa entre mitgeres de dues plantes, personalitzada al màxim per adaptar-se a les necessitats de la família que hi viurà.

Només entrar a dins la casa, hi trobem un rebedor i un passadís central que distribueix totes les estances de la planta baixa. El cor de la casa està situat en la cuina, on s’ha cuidat cada detall per poder gaudir-la al màxim. La sala d’estar i el menjador, units en un mateix espai obert juntament amb la cuina, connecten a la terrassa exterior gràcies a les grans obertures que disposa.

A la planta baixa també hi trobem un estudi – sala de jocs, un bany de cortesia, el traster i un magatzem per a dos vehicles, al qual es pot accedir des del rebedor i la cuina.

La primera estança que trobem és el menjador-sala d’estar i des d’aquest punt podem accedir a la zona de nit, on està situada la suite amb bany i vestidor, juntament amb dues habitacions més. O bé des del menjador, en el cantó oposat de la zona anem a la cuina i estudi de la casa.

La primera planta, destinada a ser la zona de nit, hi trobem una habitació principal amb vestidor i bany, una altra habitació amb bany i dues habitacions una mica més petites les quals comparteixen un bany exterior.

A més, també hi trobem un rentador i un despatx.

El procés de la casa

Un cop tenim fets els moviments de terra pertinents, iniciem la construcció de la llosa de formigó armat.

Més projectes en construcció

casa de madera

NOVA OBRA A L’AMETLLA DEL VALLÉS

Nova obra a SANTA AGNES DE MALANYANES

casa de madera

NOVA OBRA LA GARRIGUELLA