fbpx

Nova obra a Begues

El procés de la casa

Aquesta casa ha sigut tot un repte des de l’inici. Inicialment el terreny presentava molt desnivell i el client volia una casa de planta baixa, fet que ha comportat una dificultat tècnica molt important.

Hem dissenyat i començat a construir una casa a planta baixa molt funcional amb unes mesures equilibrades.

– Construïts: 175,84 M2
– Útils habitatge: 99,47 M2
– Garatge: 42,77 M2

Amb un disseny en forma d’L, totes les estances donen al jardí amb piscina, ja que està dissenyada per connectar-se amb l’exterior i tenir molta llum natural. Disposa d’una suite amb bany i vestidor, tres habitacions, rentador, cuina-menjador i garatge tancat amb capacitat per dos vehicles.

Es tracta d’una casa altament eficient, totalment encintada i finestres de triple vidre i cinta expansiva.

A més també compta amb una instal·lació fotovoltaica i un dipòsit de 21.000 litres per recollir les pluvials, fet que permet el complet manteniment del jardí.

Més projectes en construcció

Nova obra a Lleida

casa de madera

NOVA OBRA A SANTA EUGÈNIA

casa de madera

NOVA OBRA A L’AMETLLA DEL VALLÉS