fbpx

Nova obra a Santa Eugènia

El procés de la casa

Aquesta és una casa de planta baixa i grans obertures, molt connectada a l’exterior gràcies als dos patis interiors que té.

El seu accés principal és pel centre de l’habitatge, el qual provoca que no es malgastin metres amb distribuïdors i passadissos.
La primera estança que trobem és el menjador-sala d’estar i des d’aquest punt podem accedir a la zona de nit, on està situada la suite amb bany i vestidor, juntament amb dues habitacions més. O bé des del menjador, en el cantó oposat de la zona anem a la cuina i estudi de la casa.

A més també disposa de garatge per dos cotxes i té un total de 160 m² construïts.

El principal avantatge de construir amb el nostre sistema és que podem construir les cases amb gairebé la meitat de la càrrega d’una obra convencional, això implica un gran estalvi econòmic en la fonamentació. A més, amb els nostres murs de fusta podem construir cases energèticament més eficients amb un gruix molt menor als murs d’obra de la construcció convencional. Per la transmitància tèrmica que obtenim en els nostres murs, l’obra convencional necessitaria un gruix molt més elevat, això implica l’ús de més materials i més mà d’obra, pel que l’estalvi econòmic del client gràcies al nostre sistema constructiu és molt important. A més a més, la casa està equipada amb finestres de doble vidre que contribueixen a millorar encara més la seva eficiència energètica.

Més projectes en construcció

casa de madera

NOVA OBRA A L’AMETLLA DEL VALLÉS

Nova obra a SANTA AGNES DE MALANYANES

casa de madera

NOVA OBRA LA GARRIGUELLA