fbpx

Projectes finalitzats

Aquí podràs veure una mostra d’algunes de les cases que hem construït

01

La casa del Joan

La inspiració darrere d’aquesta casa era clara i forta des del principi, volíem crear un refugi enlairat on descansar, una cabana a l’arbre, on els límits entre casa i natura es fusionessin completament i portessin l’interior de la casa a fora.

02

La casa del Jose i la Núria

Una casa amb criteris passius i una alta eficiència energètica adaptada 100% a la família Godoy. Un espai sa i funcional on viure, que redueix considerablement la petjada mediambiental de tota la família.

03

La casa del Jaime i l’Antònia

Poques persones tenen tant clar que hem de reduïr la nostra petjada al planeta i apostar per la sostenibilitat com aquesta parella. Una casa funcional, sola planta, còmoda i càlida amb baix consum energètic que s’integra en el terreny i els permet gaudir de totes les comoditats i de la tranquilitat que buscaven.

04

La casa de la Laia i el Pol

Una casa que amaga un secret! Aquest habitatge d’alta eficiència energètica és la llar d’una bonica família. Treballant la funcionalitat de l’espai, hem aconseguit un habitatge càlid i còmode adaptat completament a les seves necessitats.

05

La casa de l’Armentera

Aquest habitatge unifamiliar se situa al municipi d’Armentera. Es tracta d’una segona residencia, pensada per a llargues estades durant tota l’època de l’any.

L’edifici no fa més que oferir allò que va enamorar el nostre client… gaudir de la pau, de la natura i dels camps de vinya de l’Alt Empordà.