fbpx

PROJECTES FINALITZATS

Aquí podràs veure una mostra d’algunes de les cases que hem construït

casa de madera
01

La casa de la Zaira i el Javi

Una casa a Alpicat per una familia de cinc. Aquesta és una casa entre mitgeres de dues plantes, personalitzada al màxim per adaptar-se a les necessitats de la família que hi viu.

02

La casa de la Pepita

La Pepita volia alinear la seva vida amb les seves necessitats actuals, tant pel que fa la casa, el terreny i l’ubicació.

casa de madera
03

La casa del Joan

La inspiració darrere d’aquesta casa era crear un refugi enlairat on descansar, una cabana a l’arbre, on els límits entre casa i natura es fusionessin completament i portessin l’interior de la casa a fora.

04

La casa del Jose i la Núria

Una casa amb criteris passius i una alta eficiència energètica adaptada 100% a la família Godoy. Un espai sa i funcional on viure, que redueix considerablement la petjada mediambiental de tota la família.

Formigó imprès
05

La casa del Jaime i l’Antònia

Poques persones tenen tant clar que hem de reduïr la nostra petjada al planeta i apostar per la sostenibilitat com aquesta parella. Una casa funcional, sola planta, còmoda i càlida amb baix consum energètic que s’integra en el terreny i els permet gaudir de totes les comoditats i de la tranquilitat que buscaven.

06

La casa de la Laia i el Pol

Una casa que amaga un secret! Aquest habitatge d’alta eficiència energètica és la llar d’una bonica família. Treballant la funcionalitat de l’espai, hem aconseguit un habitatge càlid i còmode adaptat completament a les seves necessitats.

07

La casa del l’Alba i el Joan

Una casa de dimensions importants que presenta un consum molt baix, ja que s’ha curat molt en minimitzar al màxim possible la despesa tant energètica com d’aigua.

08

La casa de la Montse i el Joan

Una casa de petites dimensions, ideal per a dues persones o com a segona residència.