fbpx

La casa de la Laia i el Pol

Sobre aquest projecte

Amb aquesta bonica família ens hi ha unit la música! I és que aquesta és un pilar fonamental en la vida del Pol i la Laia.

La Laia és psicòloga i en Pol bateria professional i professor a l’escola de música. Aquesta família emana tranquil·litat i bon rotllo, així que quan van voler fer-se casa amb INKUB, no podíem estar més il·lusionats. Aquesta casa a més, guarda un secret especial que no tenen totes i treballar amb projectes així ens encanta!

casa de madera

Aquesta és una casa entre mitgeres (no té finestres a costats) i de dues plantes amb 162,97m2. A la primera planta hi ha tres habitacions i un bany. En la planta baixa hi ha una zona enjardinada amb sortida directa del menjador a la zona porxada, fet que provoca una sensació de contacte amb l’exterior i li aporta practicitat i llum a la casa. En aquesta planta baixa també hi tenim la cuina, menjador un bany, una habitació, una sortida posterior i un estudi de música.

Sí, ho heu llegit bé, aquesta casa té el seu propi estudi de música completament equipat i insonoritzat! Per fer l’aïllament acústic de l’estudi es va combinar una capa de Chova Viscolam 65, que es tracta d’una làmina visco-elàstica d’alta densitat (1600 kg/m3), junt amb una capa de Rockwool Alpharock E-225, un panell de llana de roca amb una alta densitat. La combinació d’aquests dos aïllaments permeten tocar la bateria al Pol sense molestar als veïns. Tot un tresor i el somni de molts amants de la música. 

En la casa de la Laia i el Pol s’ha treballat molt aquest aspecte més rústic amb acabats de fusta i la llar de foc a la sala d’estar, que es combina amb climatització d’aerotèrmia i terres radiants i refrescants. Tot això, juntament amb els nostres murs de fusta i les finestres de doble vidre, aporten una alta eficiència energètica.

INKUB es va adaptar a les nostres necessitats des del primer moment. Van saber traduir molt bé el que volíem tant pel que fa al projecte com en els acabats. El procés de construcció va ser molt còmode, i ens vam sentir acompanyats en tot moment. Les seves respostes sempre van ser ràpides i ens van transmetre molta tranquil·litat.

LAIA I POL

El procés de la casa

T'HAS QUEDAT AMB GANES DE MÉS?