fbpx

La casa del Jaime i l’Antònia

Sobre aquest projecte

El Jaime i l’Antonia van venir a Inkub amb les coses clares, buscaven una casa d’una sola planta, funcional i amb espai suficient per ells dos i per les visites dels fills. Amb un bon jardí exterior per poder gaudir-ne amb el seu gos Max, tenir algunes gallines i fer hort.

La casa de la família Cañete és de planta baixa i coberta inclinada a dues aigües. Amb un espai central obert de cuina, menjador i sala d’estar. Dos banys, un d’ells a la suite i dues habitacions més. També disposen de garatge pel seu cotxe elèctric.

casa de madera
casa passiva

Poques persones tenen tant clar que hem de reduir la nostra petjada al planeta i apostar per la sostenibilitat com aquesta parella. Disposen d’una bomba d’aerotèrmia per ACS i recollida de les pluvials per regar el jardí.

El cor de la casa és l’estufa de pellets, amb la qual per escalfar tota la casa durant l’hivern, només gasten un sac per setmana! La temperatura a l’estiu la regulen jugant amb les finestres, abaixant persianes a les zones on toca la llum del sol directa.

Seguint les seves motivacions per reduir el seu impacte en aquest planeta, l’Antonia i el Jaime han afegit un total de 12 plaques solars, que els permet reduir al màxim el seu consum energètic. Per fer-ho encara més eficient, han modificat els seus hàbits i intenten aprofitar al màxim les hores de llum per utilitzar tots els electrodomèstics, com la rentadora o el rentavaixella. A més, dins el garatge disposen d’un carregador per al seu cotxe elèctric el qual també es carrega a través de la instal·lació fotovoltaica.

Una casa funcional, d’una sola planta, còmoda i càlida amb baix consum energètic que s’integra en el terreny i els permet gaudir de totes les comoditats i de la tranquil·litat que buscaven.

Algunes instal·lacions

La nostra experiència amb INKUB ha sigut bona i fàcil. La seva atenció va ser molt positiva durant totes les fases del procés, són gent competent. La nostra casa ens transmet una sensació molt còmoda i càlida. Tenim una estufa de pellets però quasi bé no l’hem de fer servir a l’hivern!

JAIME I ANTÒNIA

El procés de la casa

T'HAS QUEDAT AMB GANES DE MÉS?