fbpx

REVOLUCIÓ SOLAR

Descobreix els nostres kits per l’autoproducció solar

L’autoproducció d’energia fotovoltaica és un pas clau per la lluita contra el canvi climàtic. Actualment la producció d’energia per a les llars està íntimament lligada amb la crema de combustibles fòssils, aquesta activitat genera una gran quantitat de gasos d’efecte hivernacle, un dels factors principals del canvi climàtic, i a més emet contaminants atmosfèrics que perjudiquen el medi ambient i la salut humana.

La crema de combustibles per generar energia, ja sigui per electricitat, calefacció, transport i indústria representa el 78% d’emissions de gasos d’efecte hivernacle a UE el 2015

Font: Agència Europea de Medi Ambient.

A causa de la falta de mesures efectives i compromeses per part de les administracions, a INKUB creiem que LA REVOLUCIÓ COMENÇA A CASA, i aquesta lluita contra el canvi climàtic l’hem de guanyar entre tots.

 Per tal de fomentar aquest tipus d’energia renovable, hem unit forces amb Becquel per crear els Kits fotovoltaics Revolució Solar, formats per components de màxima qualitat i acompanyats d’un assessorament professional per tal que obtinguis els millors resultats en funció de les teves necessitats.

La compra dels Kits Revolució Solar també inclou tota la instal·lació, posada en funcionament i legalització de la instal·lació fotovoltaica escollida. A més, gràcies als grans avenços tecnològics dels últims anys, la rendibilitat de la inversió s’aconsegueix en molt pocs anys, per la qual cosa l’estalvi econòmic que obtenim amb aquestes instal·lacions és molt important.

Requeriments per instal·lar un kit Revolució Solar

Per poder beneficiar-te dels nostres packs és necessari que compleixis els següents requisits:

Disposar d’una coberta en propietat i apta per la instal·lació dels nostres packs, això implica que ha de tenir prou espai, sense ombres que puguin tapar les plaques solars, ha d’estar ben orientada i lliure de materials perillosos com per exemple fibrociment, també conegut com a ‘uralita’.

Descomptes i ajudes

Per tal de fer encara més accessibles els Kits Revolució Solar oferim un descompte per compres conjuntes. A partir de la compra de 6 instal·lacions oferim un descompte de 350 € per instal·lació. Amb aquesta iniciativa el que pretenem és fomentar la instal·lació de sistemes fotovoltaics en barris i pobles.

A més, amb la instal·lació dels nostres Kits Revolució Solar podràs beneficiar-te de les ajudes que ofereixen alguns ajuntaments amb bonificacions de l’IBI per a particulars i en L’AE per a empreses.

Et deixem una llista que han fet els nostres companys de Becquel on pots veure quins municipis de Lleida ofereixen aquestes ajudes:

 

Kits Revolució Solar

Què inclouen els kits Revolució Solar?

Aquest kits estan pensats per oferir una solució fàcil i econòmica per als nostres clients, per aquest motiu el preu final inclou totes les despeses de transport, material i instal·lació. També inclou un comptador d’energia intel·ligent.

Totes les instal·lacions estan contemplades amb les característiques estàndard de baixada de cable entubada per la façana o pati interior, inversor al costat del quadre general de la casa i caixa de proteccions de superfície.

No inclou feines extres que puguin derivar, sobretot, de baixades de cable per intubacions existents per l’interior dels edificis.

COMPONENTS

Panell solar

Astroenergy Astrohalo 370w
més

El panell solar monocristal·lí Astroenergy Astrohalo de 370w és el panell més potent fabricat per Astroenergy, està format per 72 cèl·lules i disposa del certificat TIER 1, el millor del mercat. Incorpora la tecnologia PERC, obtenint així un panell amb la màxima eficiència junt amb la tecnologia més avançada del mercat.

És el panell ideal per instal·lacions d’autoproducció energètica, ja que amb la mateixa mida que altres panells del mercat, ofereix més potència.

Garantia del producte: 10 anys
Garantia d’energia: 25 anys de 80.2% de potència de sortida
Potència màxima (Pmax): 370 Wp
Tensió en el punt de màxima potència (Vmax): 39,56 V
Corrent en el punt de màxima potència (Imax): 9,36 A
Tensió en circuit obert (Voc): 48,36 V
Corrent de curtcircuit: 9,91 A
Eficiència: 9,91 A
Tolerància de potència (+): 1,5%

La tecnologia PERC és una de les últimes innovacions en el sector dels panells solars. Consisteix a posar una capa reflectant sota les cèl·lules fotovoltaiques, d’aquesta manera, els fotons que travessen les cèl·lules, i no s’han aprofitat per fer energia, són reflectits i reaprofitats, obtenint així una màxima eficiència.

Un altre avantatge que aporta aquesta tecnologia és que reflecteix i envia fora del panell les ones de llum més llargues (més llargues que les ones infraroges) que no poden ser aprofitades per les cèl·lules fotovoltaiques i no produeixen energia. D’aquesta manera el panell no se sobreescalfa tant i es millora l’eficiència, a diferència dels panells convencionals, que acumulen la calor que produeixen aquestes ones.

INVERSOR MONOFÀSIC

Huawei Sun2000L
més
La generació d’inversors solars Huawei Sun2000L és ideal per treballar en instal·lacions de xarxa en l’àmbit residencial i amb solucions per a cada instal·lació de plaques solars depenent de les potències instal·lades. Porten incorporats dos reguladors solars MPPT assegurar així la màxima eficiència.

La gamma d’inversors Huawei SUN2000L es divideix en 5 dispositius per poder oferir solucions energètiques per a cada instal·lació solar en particular, ofereix una potència d’entre 2-5 KW.

Els inversors Huawei SUN2000L porten un repetidor WIFi integrat per poder controlar la instal·lació de plaques per a l’autoconsum sense tenir cables entremig. A través de l’app FusionHome, disponible per tant per Android com IOS, podràs controlar en tot moment l’estat de la teva instal·lació.

INVERSOR TRIFÀSIC

Huawei SUN2000-M0
més
L’inversor Huawei SUN2000-M0 segueix la mateixa línia que el model Huawei SUN2000L, oferint els mateixos avantatges, tot i que aquest model està pensat per instal·lacions trifàsiques.

MESURADOR DE CONSUM

Carlo Gavazzi EM112
més
El comptador d’energia EM112DINAV01XS1X08 és un comptador/analitzador d’energia enfocat a les instal·lacions de panells solars per a l’autoconsum i compatible amb els inversors Huawei SUN2000. És un component indispensable, ja que ens permet saber en tot moment l’energia que consumim i l’energia que hem generat a través de la nostra instal·lació fotovoltaica.

BATERIA

LG CHEM RESU
més
Les bateries LG CHEM RESU són la solució ideal per arribar a cobrir el 100% de l’energia consumida en la nostra llar. Aquestes bateries de liti emmagatzemen l’energia produïda pels panells solars, i un cop el sol ha marxat, cobreixen les demandes energètiques de la casa.
La gamma LG CHEM RESU, que va dels 3.3 KWH als 10KWH, ofereix diferents solucions en funció de les necessitats de cada instal·lació, on inclús es podria arribar a obtenir la total independència energètica.

Seguiment per app

Solar Fusion de Huawei

més
L’aplicació Solar Fusion de Huawei, disponible tant per Androd, IOS o web, permet controlar en temps real el rendiment de la instal·lació fotovoltaica, així com saber la producció diària i mensual d’energia produïda, el percentatge que s’utilitza d’energia solar i energia provinent de la xarxa general, quanta energia sobrant s’envia a la xarxa general, i moltes més funcionalitats.

Pregunta’ns

Per contractar algún dels nostres kits o per qualsevol dubte, pots contactar-nos a través del següent formulari:

Avantatges de l’energia solar fotovoltaica

Font d’energia renovable, neta i silenciosa
Contribueixes a lluita contra el canvi climàtic reduint les emissions de CO₂
Sistema amb una llarga vida i poc manteniment
Estalvi energètic i ràpida amortització de la inversió
Possibilitat de vendre l’energia sobrant
Subvencions i beneficis fiscals