fbpx

La casa de la Zaira i el Javi

La fase del projecte

Aquesta és una casa entre mitgeres de dues plantes, personalitzada al màxim per adaptar-se a les necessitats de la família que hi viurà.

Només entrar a dins la casa, hi trobem un rebedor i un passadís central que distribueix totes les estances de la planta baixa. El cor de la casa està situat en la cuina, on s’ha cuidat cada detall per poder gaudir-la al màxim. La sala d’estar i el menjador, units en un mateix espai obert juntament amb la cuina, connecten a la terrassa exterior gràcies a les grans obertures que disposa.

A la planta baixa també hi trobem un estudi – sala de jocs, un bany de cortesia, el traster i un magatzem per a dos vehicles, al qual es pot accedir des del rebedor i la cuina.

La primera estança que trobem és el menjador-sala d’estar i des d’aquest punt podem accedir a la zona de nit, on està situada la suite amb bany i vestidor, juntament amb dues habitacions més. O bé des del menjador, en el cantó oposat de la zona anem a la cuina i estudi de la casa.

La primera planta, destinada a ser la zona de nit, hi trobem una habitació principal amb vestidor i bany, una altra habitació amb bany i dues habitacions una mica més petites les quals comparteixen un bany exterior.

A més, també hi trobem un rentador i un despatx.

El procés de la casa

Un cop tenim fets els moviments de terra pertinents, iniciem la construcció de la llosa de formigó armat i dels murs i forjats de fusta.

Interiorisme

La Zaira i el Javi van comptar amb l’acompanyament de la Mar, l’interiorista de l’equip, per aconseguir una casa que els transmetis calma, i on es poguessin sentir identificats en cada espai. La Mar els va acompanyar en la gestació de cada estança, escoltant les seves necessitats i gustos. En aquestes fotos podeu veure el resultat final.

Il·lusió, somni, realitat, família, compromís, planeta… Aquestes són algunes de les paraules que se’ns evoquen quan pensem el que hem viscut amb INKUB. Des del primer moment ens han fet sentir que érem una part més d’aquest gran equip que arrebossa professionalitat i honestedat. Sens dubte una gran empresa per les “grans persones” que la formen. Gràcies INKUB!!!!

ZAIRA I JAVI

T'HAS QUEDAT AMB GANES DE MÉS?